Gönülden Dile Şiirler e-Twinning Çalışmaları Devam Ediyor

06.05.2022 689

Arslanbey Ortaokulu'nda e-Twinning Çalışmaları Devam Ediyor

Arslanbey Ortaokulu'nun kurucu ortağı olduğu e-Twinning projesi olan 'Gönülden Dile Şiirler', Kartepe'den 4 okulun ortaklığı ile nisan ayında başladı. Proje kapsamında 4 okulun Okul Müdürleri, 2 Müdür Yardımcısı ve 4 öğretmen ile çok sayıda öğrenci şiirle bulaşacak.

Proje görevli idareci ve öğretmenlerin Kartepe/Kubilay Ortaokulu'nda gerçekleştirilen kahvaltılı toplantı ile başlayarak çalışmalara başlandı. Öğrenci seçimi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı'nda şiir okunması, Şair/Okur buluşması, Kütüphanler Haftası etkinlikleri, Kitap imzalama etkinlikleri son bulan proje, Anneler Günü şiir etkinlikleri ile 26 Mayıs 2022'de Arslanbey Hasan Yılmaz Kültür Merkezi'nde, 1 Haziran 2022'de Uzuntarla Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan Şiir Dinletisi programları ile son bulacak. Covid-19 salgını süresince etkinliklerden uzak olan öğretmen, veli ve öğrenciler proje ile şiire doyacak ve ilçe içi etkileşim sağlanmış, kültür aktarımı da sağlanmış olacak.