E-TWINNING CEBİMDEKİ MASALLAR PROJESİ

Okulumuzun da dahil olduğu projede, Kocaeli'de farklı ilçeler ve farklı şehirlerde öğretmen bir araya gelerek "E-Twinning Cebimdeki Masallar" projesi hayata geçirildi. Öğretmenler çocuklarla farklı etkinlikler gerçekleştirerek onların her alanda gelişmesine yardımcı oluyor.

30.03.2021 377

Proje; geçmişten günümüze kadar ulaşan değerimizi her ay farklı, eğlenceli ve öğretici etkinliklerle öğrencilerinin gelişimlerini desteklemeyi amaçlıyor. Öğretmenler, ayrıca bu projede cumartesi günleri öğrencilere Zoom üzerinden online olarak masal saati etkinliği gerçekleştiriyor. Web 2.0 araçlarının da aktif olarak kullanıldığı proje masalları günümüzde yaşatırken doğru teknoloji kullanımı konusunda öğrencileri destekliyor. Projeler arası işbirliği ile profesyonel masal anlatıcılarından da destek alan proje öğrencilere keyifli bir öğrenme ortamları sunuyor.

PROJE ORTAKLARI
Şengül Barış Ertuğrulgazi İlkokulu İzmit/KOCAELİ(Proje Kurucusu)

Demet Onay Hacılar Hıncal Uluç İlkokulu Musabeyli/KİLİS(Proje Kurucusu)

Abdurrahman Barış Türkan Dereli İlkokulu İzmit/KOCAELİ